Humus de llenties

Susana Canovas

20 març 2020

Per poder dur a terme una alimentació saludable i augmentar el consum d’aliments d’origen vegetal, com els llegums, us porto aquesta manera diferent d’introduir-les en la dieta.

Aquesta recepta d’hummus de llenties està preparada amb oli d’oliva verge extra, aquest és un greix cardiosaludable i font de vitamina E. Aquest nutrient actua com a antioxidant i pot tenir a ratlla els processos oxidatius.

Si la dieta ha de ser controlada en sal o presenteu al·lèrgia a les llavors, el meu consell és ometre aquests ingredients de la recepta.

Ingredients:

  • 200 g de llenties cuites
  • 1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra
  • 1 cullerada sopera rasa de tahina
  • 1 culleradeta de cafè de comí
  • Suc d’1/2 llimona
  • 1 polsim de sal iodada
  • Aigua
  • Pebre vermell dolç i oli d’oliva verge extra per posar-li per sobre alhora de consumir-ho.

Procediment:

Triturar tots els ingredients i afegir l’aigua que necessitis per aconseguir una textura de crema per untar.

 

I ja teniu el plat preparat. Bon profit!!

Categories

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies