Allibera la teva vida del dolor i de la fibromiàlgia

Programa C.R.E.A Transforma la teva vida!
Frena el seu avenç, millora símptomes, recupera vitalitat, benestar i digues adéu als brots

Cansada que la fibromiàlgia decideixi cada aspecte de la teva vida?

T’agradaria portar una vida activa sense que el dolor sigui un obstacle?

Transforma la teva vida!

Benvinguda!

C.R.E.A és un programa d’acompanyament on t’oferim les eines per alliberar-te d’aquests factors que mantenen i intensifiquen el dolor i els símptomes de la fibromiàlgia

Inicia el teu camí, un procés de canvi que et permeti sentir-te vital i activa, sense que els símptomes de la fibromiàlgia et limitin ni et resten temps, alegria, ànim, il·lusions, projectes, aficions, vida social…
Coneix tècniques, avalades per la ciència, per manejar el dolor, evitar brots i viure amb sentit i plenitud. Descobreix un altre enfocament que canviarà la teva vida per sempre.

És hora de prendre el control i de protagonitzar la teva vida!

Mar Gómez - Libérate de la fibromialgia.

Aprèn a manejar el dolor i viure amb plenitud,
sense que la fibromiàlgia t’aturi.

Objectiu principal

Alleujar el dolor. Prendre acció

Coneixeràs eines i tècniques efectives per manejar i alleujar el dolor i reduir la intensitat dels símptomes de la fibromiàlgia i les posaràs en pràctica a través d’exercicis dissenyats per fer-ho.

Sumar, en comptes de restar. Incorporar activitats

Practiquem estratègies per incorporar activitats al teu dia a dia sense comprometre el teu benestar. Et permetrà portar una vida activa, reprendre les teves aficions i gaudir de projectes i vida social.

Canviar hàbits i creences

Prendràs consciència d’hàbits i creences que et frenen en el teu procés de millora personal i de salut i els canviarem per altres de saludables que s’adaptin a tu i que t’ajudin a millorar la teva qualitat de vida.

Canviar lenfocament

Aprendràs com adoptar un enfocament compassiu i positiu. Separarem mal de patiment i coneixeràs tècniques que et permetin alliberar-te de tots dos, permetent viure amb plenitud malgrat la malaltia.

Prevenir recaigudes. Tu poses els límits

Identificaràs els senyals que t’alerten d’una recaiguda imminent i aprendràs què fer per evitar-ho. Adquiriràs eines per mantenir l’equilibri físic i emocional, evitant els brots i promovent el teu benestar a llarg termini.

La millora està en el canvi

Beneficis del Programa

Aprèn a manejar eines eficaces que alleugen el teu dolor i símptomes associats.

Incorpora activitats al teu dia a dia, sense que afectin la intensitat del dolor.

Identifica els senyals d’una recaiguda imminent i aprèn què cal fer per evitar-la.

Separa el dolor del patiment i allibera’t de tots dos.

Adquireix hàbits saludables que s’adaptin al teu estil de vida.

Canvia creences limitants que frenen el teu procés de millora personal i de salut.

Vaig dir adéu al que manté el teu dolor i els símptomes de la fibromiàlgia.

Recupera la teva vida i el teu benestar, sense limitacions.

Contingut

Mòdul 1: Coneixent la fibromiàlgia i el dolor

Comprèn la naturalesa del dolor crònic i la seva relació amb la fibromiàlgia. Efectes i respostes: Analitza com el dolor afecta la teva vida i com pots respondre de manera adaptativa.

Mòdul 3: Millora cognitiva

Aprèn a abordar desafiaments i situacions diàries que et desborden, de manera efectiva. Desenvolupa habilitats de comunicació assertiva per expressar les teves necessitats, opinions i establir límits.

Mòdul 5: Enfortiment físic i benestar

Coneix la importància de l’exercici físic per millorar els símptomes de la fibromiàlgia i com incorporar-ho per evitar el dolor. També coneix pautes per a una bona alimentació i un somni reparador.

Mòdul 2: Connexió cos i ment

Aprèn a relaxar la musculatura i calmar la ment per millorar-ne el dolor (relaxar la musculatura) i reduir l’ansietat i l’estrès. Explora tècniques de relaxació física, respiració i meditació.

Mòdul 4: Manejant emocions i pensaments

Explora la relació entre el dolor i les emocions, i aprèn a viure-les plenament i desenvolupa habilitats per gestionar les teves emocions i adaptar els pensaments que no ajuden.

Mòdul 6: Restaurant l'equilibri

I trobar l’equilibri és aprendre a estimar-te, és definir el teu rumb, establir prioritats i objectius. Implica conèixer-se, ser coherent i aprendre a gestionar els teus recursos segons les teves prioritats.

Objectius

Manejar eficaçment la fibromiàlgia i el seu patiment persistent.
Frenar el dolor, evitar els brots i altres símptomes
Actualitzar els coneixements sobre el dolor
Entendre la naturalesa de la fibromiàlgia i del dolor.
Comprendre què passa al nostre cos.
Trobar respostes adaptatives.
Aconseguir un estat de benestar i de plenitud.
Millorar la capacitat física i la funcional.
Analitzar com són els canvis biopsicofísics que succeeixen.

Programa complet

Informació general

50 Activitats guiades

Apunts i material audiovisual descarregable

Entrevista prèvia individual

Modalitat on line

Suport i acompanyament

Acceso a la comunidad

Preu:

365 EUROS iva inclòs

(Programa valorat en 899 euros)

Inclou

Llibre Allibera’t de la Fibromiàlgia i alleuja el dolor persistent dedicat.
Sessió consulta de fisioteràpia
50% descompte en 1a consulta de PNI

Places i reserva

Places limitades.
Instruccions per a la reserva i pagament:

1º- Inscriu-te al programa fent clic al botó Reserva la teva plaça

2n Després de confirmar la inscripció rebràs un correu per triar dia i hora per a l’entrevista inicial.

3r Després de l’entrevista podràs formalitzar la reserva amb el pagament de 70 euros.

4t La resta s’haurà d’abonar després de la 1a sessió

Garantia de devolució

Tens una setmana per tastar. Si per alguna raó no decidiu seguir, rebràs l’import de la reserva.

Després de la 2a sessió es torna la reserva i el 75% de l’import, si aquest ha estat abonat.

Sé com ajudar-te

Sóc Mar Gómez

Especialista en la gestió de la fibromiàlgia i dolor persistent

Anys després del diagnòstic, vaig sentir que el dolor, símptomes de la fibromiàlgia i brots mantenien una relació estreta amb el meu estil de vida, hàbits, accions, pensaments i sentiments. Em vaig dedicar a estudiar per esbrinar quina era la relació i com evitar-la, minimitzar-ne l’impacte i els efectes. Això em va donar el control complet sobre el dolor i la fibromiàlgia i l’estabilització definitiva.

Ara explico i ensenyo el què i el com perquè tu puguis fer el mateix.

Preguntes freqüents

S'enregistren les sessions?

No es graven per fomentar el teu compromís i la teva pràctica personal. Es busca la teva participació activa i que prenguis acció. Durant les sessions teniu l’oportunitat de discutir els exercicis de la setmana, aclarir dubtes i rebre el suport del grup.

Es fa exercici? Quin tipus? No em puc moure

Sí, els exercicis que es practiquen estan adaptats a persones amb baixa mobilitat, escassa energia i que pateixen dolor. Precisament l’objectiu del Programa és millorar la teva condició física, capacitat funcional i reduir el dolor i, per a més seguretat, compta amb el suport d’un fisioterapeuta que donarà consells en cas d’alguna lesió reconeguda.

 

Quins són els requisits per fer el Programa?

Aquest Programa és apte per a totes les persones que estan cansades de tant de dolor, de sentir-se limitades pels símptomes i estan disposades a promoure canvis a la seva vida, en la seva forma d’enfocar, de pensar i de fer sense excuses que valguin.

 

Què passa si no puc assistir a la sessió?

Si no pots assistir a una sessió igualment rebràs tot el material que s’envia a la resta de participants, és a dir, material didàctic i exercicis. A més, estaré disponible cada dia per resoldre els teus dubtes. Així mateix, tindràs l’oportunitat de recuperar-la al curs següent.

Quina dedicació exigeix el curs? No tinc gaire temps

El programa es basa en l’autocura, vol dir dedicar cada dia un temps a la teva salut. A més dedicació, més salut. La gestió del temps és decisió teva i el temps que hi dediques depèn de les teves prioritats. Si en aquest moment no tens temps per a tu, per cuidar la teva salut, potser no és el moment adequat per realitzar aquest programa.

Acabat el Programa tindré dolor?

Sí. El programa no canvia el diagnòstic i en acabar, el dolor i altres símptomes de la fibromiàlgia seguiran presents. El Programa és només l’inici d’un procés de recuperació que dependrà de tu continuar la seva pràctica i millorar la teva salut i benestar. Tot i això, la millora està assegurada.

Testimonis

Compartir experiències sempre és molt enriquidor i més quan es tracta d’una malaltia que t’han diagnosticat i et mediquen i amb prou feines t’han explicat res. Poder escoltar veus d’altres dones que pateixen igual o semblant a mi i amb símptomes que no associava a la fibromiàlgia, et sents compresa i veus que no estàs sola en aquesta lluita.

María José García

Auxiliar Administrativa

La fibromiàlgia ja no dicta les meves decisions. Gràcies al programa CREA he après a viure amb plenitud ia prendre el control de la meva vida novament.

Carlos

Administrativo

El curso ha sido muy positivo, me he sentido muy bien, yo estaba muy deprimida, he aprendido a gestionar el dolor, ahora estoy muy bien, tanto físicamente como emocionalmente, ahora soy otra persona, veo la vida de otra manear, gracias al curso.

Montse Garreta

Gràcies al programa CREA, va recuperar la meva vida. Ara puc gaudir d’activitats que abans em resultaven impossibles pel dolor i la fatiga”.

Ana Martínez

El curso es magnífico! Te da un montón de herramientas para trabajar y mejorar el día a día de las personas como nosotras con dolor crónico (aunque realmente sirve para todo el mundo). El libro es de gran apoyo por si se te escapa algo del curso.

Sonia Cuadros

Comercial

Gràcies a la Mar, el seu mentoring i la seva amistat he pogut seguir endavant amb el que tenia a sobre.
M’ha fet tornar a tenir confiança en mi, ha cregut en mi des del primer dia.
Et dóna aquesta confiança, et deixa desfogar-te i t’aconsella.
Si necessites ajuda només cal demanar-la i ella te la brinda.

Animo l’acció!!!

Laia Castillo

Dissenyadora Gràfica

El curs Mentoring CARE m’ha donat multitud d’eines per suportar la fibromiàlgia. He après moltíssim a la meva autocura diària, coneixent els meus límits, treballant l’autoestima i aconseguint rebaixar la tensió i el dolor. He inclòs a la meva rutina diària uns hàbits saludables, que fan que la meva vida sigui millor.

Masé Balaguer

Administrativa

Un curs positiu. A part d’aprendre eines per gestionar el meu dolor, he apès que hi ha un camí per descubrir els eus objectius i com assolir-los. És una eina de creixement personal per a tothom. 

El seguiment tant personalitzat que fa la Mar és increïble. Em va faltar temps per posar en pràctica tot el qque ens havia transmés. 

Aquest curs et dóna esperança i comprensió.

Marta Rigol

Galeria

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies

Descárgate gratis el ebook

Descárgate de forma ¡Gratuita! Mi EBOOK

Con consejos, que son la base para empezar a recuperarte.

¡ENHORABUENA! ¡YA TIENES EL EBOOK! Revisa tu bandeja de entrada de correo. Si no lo ves, revisa tu bandeja de SPAM

¿Hablamos por Chat?
1
Hola
¿En qué te puedo ayudar?