Ingredients:

  • Pasta tricolor
  • Tonyina en conserva al natural
  • Anxoves filetejades en oli
  • Cors de carxofa

Preparació:

  • Posem una olla amb un parell de litres. 
  • Quan comenci a bullir li afegim la pasta, uns 40 g per persona. Deixar coure 20 min.
  • Mentre la pasta es cou, prepararem els altres ingredients per a quan els necessitem.
  • Una vegada cuita la pasta, l’escorrem bé i muntem el plat.

Voilà. Bon apetite!

Consells:

  • Es poden canviar les anxoves per aladrocs, en vinagre o a la planxa.
  • L’oli de les anxoves es pot usar en una vinagreta, que farem juntament amb vinagre de poma i una mica de pebre, ja que les propietats nutritives de les mateixes també estan en l’oli.
  • L’oli de blat de moro és recomanable per a les persones amb un alt índex de colesterol en sang.

Curiositats:

  • El blat de moro va ser l’alimentació en les societats agràries maies, asteques i tolteques.
  • És el tercer cereal més important, després del blat i de l’arròs.
  • Existeixen derivats del blat de moro com el blat de moro dolç, la farina de blat de moro com la Maizena, la polenta (sèmola de blat de moro que s’utilitza per a l’elaboració de sopes i bescuits.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
¿Hablamos por Chat?
1
Hola
¿En qué te puedo ayudar?