Per poder dur a terme una alimentació saludable i augmentar el consum d’aliments d’origen vegetal, com els llegums, us porto aquesta manera diferent d’introduir-les en la dieta.
Aquesta recepta d’hummus de llenties està preparada amb oli d’oliva verge extra, aquest és un greix cardiosaludable i font de vitamina E. Aquest nutrient actua com a antioxidant i pot tenir a ratlla els processos oxidatius.
Si la dieta ha de ser controlada en sal o presenteu al·lèrgia a les llavors, el meu consell és ometre aquests ingredients de la recepta.
Ingredients:
- 200 g de llenties cuites
- 1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra
- 1 cullerada sopera rasa de tahina
- 1 culleradeta de cafè de comí
- Suc d’1/2 llimona
- 1 polsim de sal iodada
- Aigua
- Pebre vermell dolç i oli d’oliva verge extra per posar-li per sobre alhora de consumir-ho.
Procediment:
Triturar tots els ingredients i afegir l’aigua que necessitis per aconseguir una textura de crema per untar.
I ja teniu el plat preparat. Bon profit!!